Alle raamdecoraties 

Aluminium jaloezie

Aluminium jaloezieën

Aluminum jaloezieën zijn licht in gewicht, hebben een perfecte lichtregulering/warmtewering en zijn prijstechnisch erg interessant. Verkrijgbaar in vele kleuren, met of zonder ladderband. Een houten sierkoof over de bak maakt het helemaal af!

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn echte sfeermakers! In vrijwel ieder interieur kunnen deze raamdecoraties worden toegepast. Bij een landelijke woonstijl wordt vaak de witte houten jaloezie met ladderband gekozen. Bij een industriële inrichting past de matzwarte variant ontzettend goed.

Houten jaloezieën
Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen bieden de ideale combinatie tussen lichtinval en privacy. Plissés kunnen van beneden naar boven bediend worden, hierdoor bepaalt u zelf de mate van inkijk van buitenaf. Bovendien krijgt u met de juiste stof toch nog voldoende licht naar binnen.

Rolgordijnen

Een slaapkamer verduisteren of uw woonkamer ramen restylen? Rolgordijnen zijn praktisch en verkrijgbaar in vele kleuren en stoftypen. Onze rolgordijnen zijn duurzaam, mooi en worden volledig in Nederland gemaakt. 

Rolgordijnen
Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn ideaal wanneer lichtinval en privacy gewenst zijn. De mooie cassette en metalen bedieningsketting maakt het helemaal af.

Boy Tomesen vertelt

Klikgordijn is een snel groeiende formule gericht op het leveren en monteren van raamdecoraties en horren. Klikgordijn onderscheidt zich in de branche door de kennis van zowel raamdecoraties als kozijnen. Onze producten zijn mooi, functioneel en betaalbaar. Momenteel heeft Klikgordijn vestigingen in Dordrecht, Heemskerk, Haarlem en Katwijk.

Whatsapp

Stuur ons wat afmetingen, uw woonplaats en een foto van het kozijn. Dan helpen wij u op afstand!