Ons verhaal

Klikgordijn is opgericht in maart 2013 vanuit onze achtergrond in de kunststof kozijnen. Vaak kregen wij de vraag wat te doen qua raamdecoraties voor kunststof kozijnen.  Boren en schroeven in kunststof kozijnen is namelijk ontzettend zonde. Al snel kwamen wij er achter dat de traditionele raamdecoratie zaken geen verstand hebben van kunststof kozijnen, en de kunststof kozijnen zaken geen verstand van raamdecoraties. Hier kwam onze expertise goed van pas.

De naam ‘Klikgordijn’ was al snel bedacht; ‘gordijn’ (rolgordijnen, plisségordijnen etc.) is de meest gezochte zoekterm op Google en ‘Klik’ omdat we monteren zonder boren/schroeven. In de loop van de tijd zijn de traditionele/geschroefde raamdecoraties toegevoegd aan ons assortiment. 

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijke service zowel voor- als na de levering vinden wij dan ook erg belangrijk.

Duurzaamheid is één van onze speerpunten. Daarom werken wij alleen met kwaliteitsproducten die in Nederland worden gemaakt, spreken onze monteurs allemaal Nederlands en steunen wij meerdere keren per jaar regionale sociale projecten. Dit doen wij door zowel vrijwilligerswerk alsmede donaties. 

Klikgordijnen
Deze jaloezieën, plissés en rolgordijnen zijn speciaal voor kunststof kozijnen, maar zijn ook uitermate geschikt voor aluminium en houten kozijnen. Vele aanbieders werken uitsluitend met magneetband montage. Deze worden geplakt op de kozijnen. In sommige gevallen is dit een perfecte combinatie, in andere gevallen weer helemaal niet. Wij hanteren meerdere manieren van monteren en bepalen dit op basis van uw type kunststof kozijn. 

Een kijkje bij de klant binnen